FL Intercoop - Supershow

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FL Intercoop

Bemutatkozás

Nyugat-Európa legismertebb magyar fordítószolgálata...

1985-ben alakult Moersben (Észak-Rajna-Vesztfália tartomány, Németország).
Alapítója Ficsor László okl. mérnök és szakfordító, aki 1973 óta áll az európai népek közötti kapcsolat szolgálatában, és 1988-tól 1998-ig a németországi állami magyar fordító- és tolmácsvizsga bizottság elnöke volt. Cégünk mottója: "Professzionális szolgáltatások a világ országai közötti megértés elősegítésére" - ezt a célt pedig szakszerű és lelkiismeretes tanácsadással, rendkívüli hozzáértéssel és a legkorszerűbb műszaki háttérrel igyekszünk elérni.
Több száz nyelvről és nyelvre fordítunk, ezzel Európa egyik vezető idegennyelv-szolgáltatói vagyunk.

Az idő közben 7 tagvállalatból álló The FL Intercoop Group társadalmi felelősségvállalása keretében támogatja a népek közötti barátságot, technikai segítséget nyújt az egyháznak (pl. orgonajavítás finanszírozása), Ficsor László pedig a Rajna-vidéki magyar katolikus egyházközség képviselő testületének tagja.

A népek közötti barátság és a népek megértésének elősegítésére nagyszabású zenei projektbe kezdtünk, amelynek első állomása a 2015 májusában megrendezendő óriáskoncert.
További tervünk különböző zenei rendezvények szervezése egész Európában. A rendezvények bevételének egy részét különböző segélyszervezetek kapják Európában ls a Közel-Keleten.
Lelkes támogatóink közé tartozik a Hineni Szimfonikus Zenekar, valamint Mága Zoltán művész úr és együttese. A zenekar művészei csupán csekély költségtérítés ellenében adnak koncerteket, hogy a bevétel növelésével segélyszervezeteket támogassanak, mint például a Hineni Jerusalem Alapítványt Benjamin Philips vezetésével.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz